Lalatović najavio odlazak iz Vojvodine: "Niko ne može da mi se miješa u posao"

Trener Vojvodine Nenad Lalatović na današnjoj pres konferenciji najavio je da na ljeto odlazi iz novosadske “Stare dame“.

Već dugo traju nesuglasice između Nenada Lalatovića i uprave Vojvodine. Bilo je i ranije govora o njegovom odlasku, kao i dolasku u banjalučki Borac, međutim on je odlučio da do kraja sezone ostane u Novom Sadu.

Igračima ističu ugovori. Da li se pričalo sa njima? Oni imaju svoje uslove i već smo morali da znamo ko ostaje. Trebalo je neko da popriča i sa mnom kao trenerom, o tome ko treba, a ko ne treba da ostane. Niko me to nije pitao. Takođe, stručnom štabu ističu ugovori i slobodni smo za mjesec i po dana. Već sam obezbjedio sa Vojvodinom mnogo, izborio sam klubu Evropu i zašto bih kidao živce pored aut linije kad se niko nije udostojio da pozove Nenada Lalatovića, Dragana Šarca, Vidaka Bratića i kondicione trenere, da kaže da li će ponuditi ugovore ili ne. Ne moraju, baš me briga da li će ponuditi. Ne zanima me to jer znam šta sam uradio za klub, a to znaju i svi pravi navijači” – rekao je Nenad Lalatović i dodao:

Niko ne može da mi se miješa u posao, neki su pokušavali i otišli su iz kluba. Ja to ne dozvoljavam i zato je Vojvodina tu gdje jeste. Ne zato što sam ja bolji trener od nekih prethodnih, samo nisam dozvoljavao da mi priđu i govore ko da igra. Radio sam za dobrobit Vojvodine“.

Vojvodina u ponedjeljak dočekuje Zlatibor na svom terenu u okviru Superlige Srbije, a u polufinalu Kupa Srbije igraju protiv Partizana.

5 Komentara

  Lalatovic veliki sampion

  Odgovori

  Covjek od rijeci

  Odgovori

  Velika steta za vojvodinu

  Odgovori

  Nepopravljiva steta u vojvodini

  Odgovori

  Lalatovic zreo za evropu

  Odgovori

Postavi odgovor