Anćeloti ljut na Modrića: "Ne odlučuju igrači o tome nego ja, morao je to uraditi"

Karlo Anćeloti nije bio najzadovoljniji nakon pobjede Real Madrida protiv Selte Vigo od 1:0.

Džud Belingem je svojim golom u 81. minuti donio pobjedu Real Madridu, a 20-ak minuta prije toga Kraljevski klub je sa bijele tačke mogao do prednosti, ali je penal promašio Rodrigo.

To je iznerviralo Karla Anćelotija, jer je izvođač jedanaesterca u tom trenutku trebao biti Luka Modrić.

Hijerarhija izvođača penala se zna. Vinisijus je prvi, a Modrić drugi. Kako je Vini ranije izašao povrijeđen, a Modrić je bio u igri, onda je jedanaesterac morao pucati Luka. On to zna i morao ga je izvesti. Međutim, to je učinio Rodrigo. Ne znam zašto je Modrić to dopustio jer ne samo što zna da je on izvođač nego sam mu čak to prije ovog penala poručio, da on mora pucati. Igrači ne odlučuju ko izvodi penale, nego ja” – rekao je Anćeloti i dodao:

“Jesam ljut. Zato što je penal morao izvesti Modrić i on to zna, ali ga je ipak izveo Rodrigo. Ponavljam, iako je hijerarhija poznata, a još sam ovaj put preko Valverdea poručio Modriću da on treba izvesti jedanaesterac. Ne znam zašto to nije napravio, ali svakako ćemo pričati o tome idućih dana”.

Ako ništa, u Real Madridu mogu biti zadovoljni formom nove akvizicije Belingema, koji je na tri utakmici već postigao četiri pogotka.

Postavi odgovor