Barselona ponovo pazari u Atletiko Madridu

Žoao Feliks će u narednim danima postati novi fudbaler Barselone.

On je u toku dana sletio u Barselonu, gdje ga očekuju ljekarski pregledi, a nakon toga i potpisivanje ugovora sa katalonskim gigantom. Žoao Feliks je minulu sezonu igrao na pozajmici u Čelsiju, potom se vratio u Atletiko , ali u taboru Madriđana se nije dugo zadržao.

Feliks bi u Barseloni konačno mogao da dobije pravo ulogu posle dugog perioda “lutanja” i traženja prave sredine u kojoj bi potvrdio epitet vrsnog igrača.

Reprezentativac Portugala je i želio Barselonu kao narednu stanicu u karijeri, više puta je to i javno rekao, a sada mu se ta želja i ostvaruje – ako sve protekne kako je planirano već u subotu bi mogao da zaduži dres slavnog kluba.

Jedini problem je prvobitno bio što se finansijskijskog fer-pleja tiče, sa kojim klub mora da se uskladi kako bi uopšte realizovao transfer Feliksa. Iz Barse su, međutim, uvjerili igrača da nema nikakvih prepreka te vrste te će ipak doći do saradnje.

Feliks će biti još jedan u nizu fudbalera koji su posljednjih godina iz Atletika stigli u Barselonu. Prije njega su to učinili, između ostalih, Antoan Grizman, Luis Suarez, Arda Turan,…

Postavi odgovor