Barselona zbog loše finansijske situacije razmišlja o prodaji tri fudbalera

Barselona prema pisanju španske publikacije “SPORT” zbog loše finansijske situacije razmišlja o potencijalnom prodaji Ronalda Arauha, Žulsa Kundea i Andreasa Kristensena.

Katalonski gigant Barselona i dalje ima ogromne finansijske probleme te će zbog toga kako stvari stoje tokom narednog ljeta pokušati prodati bar jednog od svoja tri fudbalera.

Prvi od njih, te za kog je zainteresovan Bajern Minhen, je Ronald Arauho, ali će Barselona uraditi sve da zadrži urugvajskog štopera koji je ključan u njihovim budućim planovima.

Naredni kandidat za prodaju je Žuls Kunde koji prema mnogima tokom aktuelne sezone igra dosta promjenljivo te njegova forma nije dovoljno stabilna. Ono što ga možda i čuva u redovima Barselona je činjenica da je došao prije sam 18 mjeseci za 50 miliona evra zbog čega se njegova prodaja ne bi isplatila u momentu kada ne igra baš najbolje.

Najrealniji odlazak je onaj od strane Andreasa Kristensena koji je naglasio kako želi da igra češće te da bude standardni prvotimac, a s obzirom da je u Barselonu došao kao slobodan fudbaler, klub bi i najviše profitirao od njegove prodaje.

Postavi odgovor