Dušan Vlahović: "Nisam se sekirao što nisam postizao golove"

Srpski centarfor Dušan Vlahović je tokom razgovora za italijanski list “Gazzetta dello Sport” istakao kako se nije sekirao zbog manjka golova.

Dušan Vlahović je u remiju njegovog Juventusa protiv Intera sa 1:1 postigao jedini gol za svoju ekipu čime je okončao svoju golgetersku krizu za klub koja je trajala dva mjeseca.

Sada je Vlahović istakao kako ga to nije puno stresiralo te da će nakon postignutog gola dati sve od sebe da dodatno pomogne Juventusu.

“Nisam se sekirao što nisam postizao golove, ne dozvoljavam da to utiče na mene. Znamo da smo snažni, remi protiv favorita za titulu samo nam to potvrđuje. Skudeto? Prioritet je povratak u Ligu šampiona, a za ostalo ćemo vidjeti. Svaki igrač ima snove i ciljeve, kako lične, tako i timske. Želim da pomognem timu više i zbog toga radim svaki dan. Ako želiš da postaneš top igrač, moraš da neutrališeš svoje mane. Da li je utakmica protiv Intera moja najbolja? Mogu još bolje”rekao je Vlahović pa dodao:

“Uvijek sam fokusiran na Juventus i želio sam da ostanem. Izolovao sam se od toga razmišljajući samo o terenu. Kada bismo slušali sve glasine, poludeli bismo. Hvala navijačima koji su uvijek prisutni, lijepo je znati da su na tvojoj strani i ja želim da im uzvratim najboljim igrama”.

Postavi odgovor