Džeko postavio dvosmislenu objavu na Instagram: Svi se pitaju da li se oprašta

Edin Džeko ove sezone igra sjajno u dresu Intera, sa kojim je osvojio Kup Italije i igraće u finalu Lige šampiona.

Bh. napadač iako u poznim godinama iza sebe ima sjajnu godinu u Interu u kojoj je uspio da osvoji Kup Italije i dođe do finala Lige šampiona, u kojem će igrati protiv bivšeg kluba Mančester sitija.

Ipak, još uvijek nije poznato da li će Džeko na kraju sezone ostati u Interu ili će promijeniti sredinu, jer novi ugovor još uvijek nije potpisao. Ispostavio se kao sjajno pojačanje za Inter, s obzirom da je stigao iz Rome za tri miliona prije dvije godine. Sada, kao dvije godine stariji, Inter još uvijek nije odlučio da li želi produžiti saradnju s iskusnim napadačem.

Ponuda za Edina Džeku ne nedostaje kao i interesovanja, ali na kraju će odlučiti njegov zainteresovanost kao i želja u kojem klubu da nastavi karijeru.

Jutros je na svom Instagram profilu objavio sliku u dresu Intera sa opisom: “Hvala San Siro, na još jednoj godini punoj emocija”.

Navijači Intera se upravo zbog toga pitaju da li je to njegovo opraštanje od Intera, te da li će finale Lige šampiona biti posljednja utakmica u dresu Nerazura.

Postavi odgovor