Gvardiola otkrio svoju budućnost u Mančester sitiju

Puno se priča o mogućem odlasku Pepa Gvardiola iz Mančester sitija, a sam stručnjak je u nedavno rekao šta misli o budućnosti u svom trenutnom klubu, prenosi “Liverpoolecho”.

“Osjećam se dobro i zadovoljno. Kada ne budem energetičan, ja ću prestati sa radom, ali sada, sada je osjećam kako treba. Mi i dalje možemo igrati bolje, možemo unaprijediti tim. Ja lično i dalje imam tu želju koju svi treneri imaju kada izgube, a ona je da pobijedim u narednom meču” rekao je Pep Gvardiola pa nastavio:

“Moja budućnost u Mančester sitiju uvijek zavisi od rezultata. Dobro mi je ovdje i sve mi pružaju. Volio bi da radim sa ovim igračima i dalje i nadam se da će oni i dalje biti sa nama u timu”.

Gvardiola
REUTERS/Peter Powell

Dodatno je Pep Gvardiola objasnio zašto neće donijeti odluku o odlasku iz Mančester sitija sam, već će prema njemu to uvijek biti uz dogovor sa klubom.

“Svoju odluku ću donijeti zajedno sa klubom, imam dosta samopouzdanja. Sve su mi pružili i ja ih ne smijem izdati ili ih natjerati da se osjećaju kao da sam im uradio nešto loše. To ne bi bilo dobro sa moje strane” kazao je Gvardiola.

Gvardiola je preuzeo klupu popularnih “Građana” 2016. godine i od tada je sa ovim timom osvojio 11 trofeja, a prošle sezone se umalo okitio i Ligom šampiona, ali je poražen od strane Čelsija.

Postavi odgovor