Kan u očaju: "Imam osjećaj da se sve raspada"

Izvršni direktor Bajern Minhena Oliver Kan je nakon jučerašnjeg poraza kluba od Lajpciga sa 3:1 dao izjavu gdje je izrazio svoje razočaranje.

Bajern Minhen bi ove sezone mogao ostati bez i jednog osvojenog trofeja, a sve je to prokomentarisao Oliver Kan koji je kazao kako ima osjeća da se sve raspada poslije poraza od Lajpciga sa 3:1.

“Ovo se dešavalo previše puta tokom sezone. Imam osjeća da se sve raspada. Nije se osjećalo ništa u vazduhu da bi nakon poravnanja protiv Lajpciga mogli bilo šta da uradimo. Više ništa nije u našim rukama. Zbog toga osjećam gorčinu. Duboko smo razočarani što smo propustili ovakvu priliku”rekao je Kan.

Ovakve riječi Kana su došlo pored samog rezultata i zbog toga što bi Borusija Dortmund današnjom pobjedom protiv Augsburga mogla da prestigne Bajern, te bi se o šampionu Njemačke odlučivalo u posljednjem kolu.

Takođe podsjetnika radi, Bajern bi ukoliko ne osvoji Bundesligu ostao bez trofeja ove sezone jer su odavno ispali iz trke za osvajanje njemačkog Kupa te Lige šampiona.

Postavi odgovor