Karager objasnio zbog čega smatra da Arsenal ne može osvojiti Premijer ligu

Džejmi Karager je tokom razgovora u emisiji na “Sky Sports-u” istakao kako misli da Arsenal ne može osvojiti Premijer ligu Engleske tokom ove sezone.

Legendarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager je istakao kako je ofanzivna četvorka Arsenala isuviše prosječna tokom ove sezone Premijer lige Engleske te da upravo zbog toga “Topdžije” imaju male šanse da na kraju prvenstva postanu šampioni.

“Prošla je tek prva trećina sezona, ali ako je ovo Arsenal koji ćemo gledati i u nastavku, ja smatram da oni ne mogu osvojiti ligu. Previše utakmica su hodali po ‘žici’ i nekada iste mogu da odu u kontra smjeru. Ne postoji isti tempo i fluidnost u stvaranju šansi i mislim da to nema veze sa taktikom”rekao je Karager te dodao:

“I dalje gledam iste stvari od Arsenala. Smatram da su individualno ofanzivni igrači bili prosječni za razliku od protekle sezone. Gabrijel Martineli, Bukajo Saka, Gabrijel Žezus i Martin Odegard koji je bio u rangu sa Kevinom de Brujneom prošle sezone. Znam da je Odegard imao neke probleme sa povredama, ali opet statistike nisu dobre”. 

Postavi odgovor