Mbape potpisuje ugovor sa PSŽ-om uz nevjerovatnu privatnu klauzulu

Prema pisanju “Tuttomercatoweb” Kilijan Mbape narednog ljeta neće napustiti Pari Sen Žermen kao slobodan fudbaler te će produžiti saradnju sa francuskim klubom.

Kilijan Mbape je želio da ovog ljeta napusti Pari Sen Žermen te pređe u Real Madrid te je izrazito odbijao da potpiše produženje saradnje sa svojim trenutnim timom.

Shodno tome, Mbape je trebao narednog ljeta biti u mogućnosti da kao slobodan igrač napusti PSŽ, ali je naizgled promijenio svoj stav te će potpisati saradnju sa klubom iz glavnog grada Francuske u trajanju do 2026. godine, ali sa jednom nevjerovatnom privatnom klauzulom.

Naime, u Mbapeovom ugovoru će stajati posebna privatna klauzula kojom će on imati opciju da narednog ljeta napusti klub te dodatno nastavi sa pokušajem ostvarenjem svog cilja da zaigra u Real Madridu.

Ono što je dobro za Pari Sen Žermen je činjenica da ukoliko dođe do potpisa novog ugovora sa Mbapeom, klub će narednog ljeta uspjeti da izvuče novčani profit od njega, odnosno neće napustiti “Park prinčeva” kao slobodan igrač.

Postavi odgovor