Saigrači okrenuli leđa Grinvudu

Mejson Grinvud bez obzira na ishod njegove trenutne situacije, teško da će biti član Mančester junajteda u narednom periodu.

On je početkom februara prošle godine optužen za zlostavljanje i silovanje djevojke, nakon čega ga je klub suspendovao. Sve je trajalo do 2. februara ove godine, kada se sve optužbe protiv mladog fudbalera povučene.

Tada se oglasio Mančester junajted i objavio da će klub sprovesti interni proces, nakon čega će obavijestiti javnost o daljim koracima. Ipak, engleski mediji pišu kako Grinvud nije dobrodošao u svlačionicu “Crvenih đavola”.

Navodi se kako je atmosfera u Mančester junajtedu nakon dugo vremena pozitivna i da igrači ne bi željeli da bilo koji faktor to pokvari. S druge strane, bliski izvori fudbaleru navode da ni on sam više ne želi na Old Traford.

Grinvud je, prema navodima, razočaran što klub nije stao uz njega niti u jednom trenutku tokom svih dešavanja, te želi napustiti Junajted. Prema pisanju, Grinvud je izrazio želju da karijeru nastavi u Kini, gdje bi bio dobro plaćen i imao minute.

Postavi odgovor