Toti dao svoj sud o dolasku Lukakua u Romu

Romelu Lukaku je došao na pozajmicu u Romu, a taj transfer je prokomentarisao legendarni igrač kluba Frančesko Toti.

Tokom kompletnog ljetnjeg transfer prelaznog roka je vladala saga oko toga gdje bi mogao završiti u Čelsiju nepoželjni belgijski napadač Romelu Lukaku.

U vezi toga, sve je bilo spremno da se on vrati u Inter gdje je prošle sezone igrao kao pozajmljen fudbaler Čelsija, ali je posao propao u posljednji čas jer se saznalo da je istovremeno pregovarao i sa Juventusom.

Romelu Lukaku
Foto: REUTERS/Daniele Mascolo

Ipak, Lukaku je na kraju uspio da pronađe novu sredinu jer je Roma odlučila da dovede korpulentnog centarfora na pozajmicu, a sve je to prokomentarisao i legendarni fudbaler “Vučice” Frančesko Toti.

“Ono što je lijepo sa ‘Romanistama’ je to da kada se desi neka velika stvar mi od ista napravimo još veću. Teško je naći navijače sa strašću kakvu imaju naši navijači”rekao je Toti pa zaključio:

“Nadam se da će se njihova ljubav opravdati igrama na terenu. Lukaku je odlično pojačanja i ima potencijal da napravi razliku, a nadam se da će napraviti dobru vezu sa Dibalom. Vidjećemo lijepe stvari od njega, ali kažem jedan igrač ne čini tim”.

Postavi odgovor