Varan dao svoj osvrt na oduzimanje kapitenske trake od Megvajera

Defanzivac Mančester junajteda Rafael Varan je u razgovoru za “ESPN” prokomentarisao odluku svog trenera Erika ten Haga da oduzme kapitensku traku od Harija Megvajera.

Hari Megvajer je postao kapiten Mančester junajteda tokom angažmana norveškog trenerea te kultne legende kluba Ole Gunara Solskjera.

Ipak, aktuelni šef stručnog štaba Mančester junajteda Erik ten Hag je zbog loših perfomansi Megvejera na terenu u protekloj sezoni odlučio da kapitensku traku oduzme od Engleza te je dodijeli Bruni Fernandešu, a sve je to prokomentarisao još jedan štoper “Crvenih đavola” Rafael Varan:

“Ten Hag hoće tim sa karakterom i on je lider te to mora da pokaže. On se ne boji da napravi ovakve odluke i preuzme odgovornost. Upravo mi igrači to i očekujemo od trenera”rekao je Varan pa dodao:

“On tačno zna šta želi. Ten Hag je pokazao svoju upornost i mi od prvog dana znamo šta tačno trebamo da radimo i u kakvom pravcu on želi da klub ide. Svim igračima je jasno sve i za tim je bitno da imamo dobru vezu sa našim trenerom”.

Postavi odgovor