Vlahović poslije trijumfalnog gola: "Teško mi je pala odluka Alegrija da me stavi na klupu"

Srpski centarfor je nakon postizanja pobjedničkog gola za Juventus protiv Frozinonea (2:1) istakao kako mu je zasmetalo što je duel počeo sa klupe.

Dušan Vlahović je u utakmici protiv Frozinonea ušau u 51. minutu pri rezultatu 1:1, te umjesto strijelca prvog gola za Juventusa Kenana Jildiza.

Upravo je na kraju Vlahović golom glavom iz 81. minute postigao trijumfalni gol za 2:1 te je nakon susreta istakao kako mu je zasmetalo što je bio na klupi.

“U tom golu je postojala želja za pobjedom te volja da se pomogne timu te da se navijači učine srećnim. Sigurno da nije lako za napadača da ne postiže golove ili da ih ne daje konstantno, ali ja sam smiren. Radim na dnevnoj bazi da pomognem ekipi, i nadam se da ću im pomoći još više”rekao je Vlahović te dodao:

“Sigurno, nije mi bilo lako da prihvatim odluku Masimilijana Alegrija da ne počnem meč, ali poštujem njegov izbor. Kada sagledate način na koji priča svaki dan, oni koji uđu sa klupe su bitni kao i oni koji počnu meč, pogotovo sada kada imamo pravo na pet izmjena”.

Standings provided by Sofascore

Postavi odgovor