Marinović: "Raduje to što smo imali pet različitih strijelaca"

Šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović je na pres konferenciji prokomentarisao visok trijumf od 5:0 protiv ekipe Sloge Meridian.

Borac je danas ugostio Slogu Meridian koju je savladao sa 5:0, a taj trijumf te kompletnu igru njegovih igrača te činjenicu da su domaći imali pet različitih strijelaca je prokomentarisao trener kluba Vinko Marinović.

“Tokom prvog poluvremena nismo imali energiju koja je potrebna za ovu utakmicu. Igrali smo sporo i nismo pravili prostor koji je potreban za nešto ozbiljnije. Sloga Meridian je dosta dobro igrala u fazi odbrane te smo bili pomalo pasivni u napadu. Uprkos vođstvu do kog smo došli mi nismo došli i do igre koju smo priželjkivali. Nakon drugog gola te širine koju imamo u svom rosteru je sigurno da je Sloga Meridian energetski pala. Ono što je meni izuzetno bitno je to da su svi strijelci golova bili različiti. Sve nam to dodatno znači za podizanje samopouzdanja u ekipi”rekao je Marinović te dodatno prokomentarisao gol Jove Lukića nakon dugo vremena te šta znači to za ekipu Borca:

“Naravno da mi je drago što je Lukić postigao gol nakon toliko dugo vremena. Mi moramo imati igrače koji su u stanju da doprinesu našoj igri u svakom momentu, te je jasno da je njegov pogodak, ali i svih ostalih igrača velika stvar i za nas kao ekipu”.

Postavi odgovor