Miljanović: "Bitno je da zadržimo poziciju koja nas vodi u Evropu"

Fudbalski klub Borac završava prvi dio svojih priprema u Banjaluci, a ekipa će za šest dana otputovati u Antaliju gdje će biti obavljen ostatak priprema te odigrane i neke utakmice.

Trener banjalučkog tima Nemanja Miljanović istakao je kako su ekipu do sada poslužili klimatski uslovi, ali i otkrio koji igrači imaju problema sa povredama.

“Mislim da možemo da budemo zadovoljni pogotovo jer su nas klimatski uslovi poslužili jako dobro. Imamo par povreda, Bosančić se povrijedio prošle sedmice i danas Reljić koji je povrijedio koljeno, ne znamo trenutno kakva je situacija, odnosno koja vrsta povrede je u pitanju” – rekao je Miljanović, a prenio je “Mondo“.

On je otkrio i koji su primarni ciljevi banjalučkog tima u nastavku takmičarske sezone.

“Tu smo svi da pomognemo Borcu, da poboljšamo sve strukture rada i da idemo u istom pravcu. Trenutno smo na trećoj poziciji koja nas vodi u Evropu, imamo i Kup Bosne i Hercegovine i Kup Republike Srpske. Mislim da je bitno da zadržimo tu poziciju koja nas vodi u Evropu, a normalno da pokušamo da istrajemo do kraja u Kupu Bosne i Hercegovine i da osvojimo Kup Republike Srpske”jasan je bio trener Borca.

Borac se na kraju jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nalazi na trećem mjestu na tabeli sa 30 bodova.

Postavi odgovor