Modrić: "Vjerujem da ćemo na prvenstvu biti pravi"

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je nakon plasmana na svoje peto Evropsko prvenstvo da se nada da će na takmičenju biti oni pravi.

Hrvatska se po trinaesti put plasirala na veliko takmičenje, a sada nakon srebra i bronze na prethodna dva Mundijala žele veliki rezultat i na šampionatu Evrope.

“Srećni smo što smo uspjeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Malo smo zakomplikovali, ali mislim da smo zaslužili da budemo tamo. Tamo nam je po kvalitetu i mjesto. Nije bilo lako, Jermenija je igrala jako dobru utakmicu, ali smo postigli gol na vrijeme i to smo uspjeli da sačuvamo” – rekao je Modrić i nastavio:

“Meni najmanju ulogu igra u kojoj smo grupi, bitno je da smo na Euru. Vjerujem da ćemo tamo biti pravi. Ima mnogo stvari koje moramo da ispravimo. Nisam zadovoljan sa mnogo stvari, ali vjerujem da će biti bolje kada nam se vrate igrači koji fale. Tu prije svega mislim na Matea Kovačića i Ivana Perišića, za kojeg se nadam da će se vratiti na vrijeme i kako treba pripremiti. Biće vremena za pripremu, ako želimo da igramo važnu ulogu, moramo bolje”.

Hrvatska će biti u trećem šeširu na žrijebu koji je na programu 2. decembra.

Postavi odgovor