Oglasila se Zvijezda Gradačac: Poznato hoće li se igrati utakmica protiv Čelika

Zvijezda Gradačac se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da će problem koji je nastao biti riješen, te da će utakmica posljednjeg kola jesenjeg dijela protiv Čelika biti odigrana.

Zvijezda Gradačac prolazi kroz teške trenutke, ali je nedavno izabrano i zvanično novo rukovodstvo kluba, koje radi sve da se klub stabilizuje.

Nakon što nije odigrana utakmica protiv Goražda, pojavila se informacija da neće biti ni protiv Čelika. Ipak, iz kluba su potvrdili da se radi na deblokadi računa i da će susret biti odigran u petak, kako je i bilo predviđeno.

“Obavještavamo javnost da će obaveze prema NS FBiH biti izmirene, te će Zvijezda utakmicu XV kola odigrati u petak protiv NK Čelik Zenice! – Nova uprava zajedno sa članovima radi na deblokadi računa.Uz mnoge poteškoće i opstrukcije nemamo namjeru odustati.Klub se 80% financira iz gradskog budžeta i svakim blokiranjem otežava se situacija i pridonesu gašenje sporta.Pozivamo sve na strpljenje jer želimo vratiti dugove i konačno krenuti normalnim,uspješnim i kvalitetnim putem” – stoji u saopštenju.

Postavi odgovor