Osmanhodžić: "Prvo poluvrijeme smo bili bolji, a primili dva gola"

Trener Tuzla sitija, Adnan Osmanhodžić, oglasio se nakon poraza na gostovanju od Igmana u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Adnan Osmanhodžić smatra da je njegov tim bio bolji u prvom poluvremenu, ali se ipak na odmor otišlo vođstvom Igmana od 2:0, a taj rezultat se nije promijenio niti nakon odigranih 90 minuta.

“Zanimljivo da smo prvo poluvrijeme bili bolji, a primili dva gola, imali par situacija, stativu, 2-3 šanse za gol i otići možda sa 2:2 na poluvrijeme. U drugom poluvremenu nismo našli odgovor za niski blok, iako smo imali posjed. Na tome ćemo raditi u narednih šest dana do utakmice sa Slogom u Tuzli. Igman je korektna ekipa, teren je bio jako loš, suđenje Musića korektno” – rekao je Osmanhodžić, koji je najavio i meč protiv Sloge Meridian u posljednjem kolu:

“Ne zavaravaju nas priče da Sloga igra samo dobro kući. Nije to baš tako. Sloga je dobra ekipa, dobro vođena od Vlade Jagodića. Moramo analizirati dobro njihovu igru, analizirati naš poraz i spremiti se za utakmicu”.

Utakmica između Tuzla sitija i Sloge Meridian je na programu naredne subote.

Postavi odgovor