Poznato ko će biti trener GOŠK-a tokom naredne sezone

Direktor GOŠK-a Andrija Jurković je tokom razgovora za “Dnevni list” otkrio ko će biti šef stručnog štaba tokom naredne sezone.

GOŠK je tokom ove sezone uspio izboriti plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine te je shodno tome direktor Gabeljana Andrija Jurković progovorio o tome da li će Denis Ćorić i naredne takmičarske godine biti trener kluba.

“Denis Ćorić ima ugovor s klubom za iduću sezonu. Obavili smo i novi razgovor i Ćorić ostaje sa svojim pomoćnicima” jasan je bio Jurković nakon čega je progovorio i o radovima na poboljšanju infrastrukture kluba:

“Na reflektorima se intenzivno radi, malo imamo problema s vremenskim prilikama koje uzrokuju prekide u radovima. Ali trenutno su dvije stope gotove, treća se radi, a stubovi su spremni i čekaju isporuku dok se završe stope. Mislim da imamo dovoljno vremena da u Premijer ligu uđemo s reflektorskom rasvjetom na stadionu Perica Pero Pavlović. To bi puno značilo za GOŠK, Čapljinu, ali i cijelu ovu regiju da imamo stadion sa reflektorskom rasvjetom. Znamo kakve su vrućine kod nas u junu i augustu, tako da je od velikog značaja da na startu prvenstva imamo reflektore i ja sam siguran da ćemo ih imati”.

Postavi odgovor