Radulović: "Siguran sam da neće biti neriješeno kao u prethodna tri puta"

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović rekao je pred meč sa Bosnom i Hercegovinom da im je imperativ da ponove igre iz juna.

Crna Gora će biti oslabljena pošto neće igrati Stefan Savić, a nastup Stevana Jovetića i Stefana Mugoše je pod velikim pitanjem.

“Crna Gora i Bosna i Hercegovina su igrale tri puta, tri puta je bilo neriješeno, siguran sam da ovoga puta neće biti tako. Mi se spremamo da naredne godine, kroz kvalifikacije, izborimo direktan plasman na prvo veliko takmičenje u istoriji. To je bila vizija za Ligu nacija koja je u toku. Zahvaljujući igračima, njihovom kvalitetu, požrtvovanju i borbenosti stigla je nagrada, došla je šansa da se već sada izborimo za baraž mečeve, a mi ćemo biti spremni da se borimo i ugrabimo priliku koja nam se ukazala i koju smo zaslužili partijama na terenu”  – rekao je Radulović i dodao:

“Nama je sada imperativ da ponovimo igru i odnos koji nas je krasio u junu mjesecu. Siguran sam da možemo da budemo na istom nivou, a u tom slučaju rezultat neće izostati. Očekujem sportsku atmosferu, kakva je bila u Podgorici i kakvu bi trebalo da propagiraju sportisti, očekujem pun stadion i veliku borbu na terenu”.

Utakmica je na programu 23. septembra u 20.45h u Zenici.

Postavi odgovor