Danilo Šipovac: "Prati nas sportska nesreća"

Ofanzivac Sloge Meridian Danilo Šipovac je na zvaničnoj pres konferenciji prokomenetarisao sutrašnje gostovanje banjalučkogm Borcu.

Borac će sutra od 20h biti domaćin Slogi Meridian u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na terenu “Gradskog stadiona”, a ovaj meč je shodno tome najavio fudbaler gostujućeg tima Danilo Šipovac.

“Pred nama je još jedno gostovanje. Ovaj put je to u Banjaluci protiv Borca. Oni igraju jako atraktivan fudbal što su već pokazali te uvijek imaju najveće ambicije. Gledali smo ih u Evropi gdje im je protiv Austrije falilo malo sportske sreće da prođu dalje. Ali evo upravo i nas prati ta sportska nesreća gdje smo u dva protekla kola doživjeli poraz” rekao je Šipovac te dodao:

“Nadam se da ćemo u narednom periodu popraviti rezultate te bolje iskoristiti ono što nam se pruži te da ugrabimo što više bodova i da izvršimo zadatke koje je uprava postavila pred nas. Daćemo sve od sebe da se iz Banjaluke vratimo sa pozitivnim rezultatom jer se trenutno nalazimo u krizi istih, a ne u krizi zalaganja te dobrih igara”.

Standings provided by Sofascore

Postavi odgovor