Tužne scene na Poljudu: Poraz Hajduka

Tužno je bilo danas na Poljudu, nakon svih negativnih događaja koji su zatresli stadion u posljednje vrijeme, gdje je ekipa Splićana dočekala ekipu Osijeka i doživjela poraz od gostujućih konačnim rezultatom 1:2.

Šarlija, Mikanović, Benrahou i Fero su samo neki od igrača na koje Jure Ivanković nije mogao računati u svom debiju na klupi.

Melnjak i Žaper su povrijeđeni od ranije, dok Lučića, Kalinića i Livaje takođe nema zbog povreda.

Inače, atmosfera na samom Poljudu je sablasna i do prije nekoliko mjeseci ovakva situacija nije se pojavljivala ni u najcrnjim mislima, te bi se moglo reći i da je sam Ivan Perišić, zvijezda ekipe, neugodno iznenađen.

Lukša Jakobušić više nije predsjednik, a Mislav Karoglan ne sjedi na klupi.

Ne tako davno, svima kojima je Hajduk u srcu su vjerovali da će meč protiv Osijeka biti jedan od odlučujućih za titulu, međutim sama atmosfera na Poljudu protiv gostiju iz Slavonije je tužna.

Hajduk je bez šansi za titulu ostao nakon poraza od Rijeke i Dinama, dok se od Kupa oprostio porazom od ekipe Modrih u polufinalu.

Već u devetnaestoj minuti, domaća ekipa sa Poljuda gubila je od gostujućih rezultatom 0:1, nakon čega su se Splićani probudili i izjednačili u 28. minuti i rezultat je bio 1:1.

Na kraju prvog poluvremena, u 42. minuti ekipa Osijeka postiže svoj drugi gol i vode protiv domaćih, a tako ostaje i do samog kraja, te Osijek slavi pobjedu protiv domaćih na Poljudu konačnim rezultatom 1:2.

Na osvajanje titule, Splićani će morati čekati bar jednu sezonu.

Postavi odgovor