(VIDEO) Bekrić progovorio o oproštaju: "Ja sam stvarno možda dva-tri puta u životu zaplakao"

Samir Bekrić je za “NOVABH” prokomentarisao svoju oproštajnu utakmicu gdje je njegov Željezničar ugostio Posušje na “Grbavici”.

Željezničar je tokom vikenda ugostio ekipu Posušju koju je savladao sa 3:0 te se približio tome da obezbijedi Evropu za narednu sezonu, ali se na ovom meču koji je završen sa 3:0 za domaće desio i jedan emotivan momenat.

Naime, na pomenutom susretu se od aktivnog igranja profesionalnog fudbala oprostio i Željezničarov Samir Bekrić koji je u trenutku sjedanja na klupu pustio suze.

Sada je Bekrić tokom razgovora za “NOVABH” progovorio o kompletnom trenutku kada su ga emocije obuzele: “Ja sam stvarno možda dva-tri puta u životu zaplakao, tako da, ovaj, tu sam uvijek bio jak i dva-tri dana prije utakmice dolazilo mi je dosta ljudi, prijatelja, zaustavljalo me u gradu, ljudi su bili emotivni, plakali i to mi je bilo jako teško, ali sam nekako ja tješio njih u tim trenucima. Potom su mi govorili ‘sutra ćeš i ti‘, a ja sam odgovarao ‘ne ne, ja ne‘. Ali poslije izlaska sve mi je kroz glavu prošlo, nekako sam do klupe izdržao, ali kada sam sjeo na klupu i kada sam pogledao te ljude, vjerujte, komplet karijera mi je prošla u tih nekoliko sekundi. Jako jako teška situacija, emocije su me pogodile, ali uz pomoć ljudi, navijača i prijatelja sve je lakše”.

Postavi odgovor