(VIDEO) Detalji susreta u Banovićima: Utakmica koja je podigla dosta prašine

Sloboda Tuzla je juče u derbiju kola savladala Budućnost u Banovićima rezultatom 1:0.

Jedini gol za Slobodu je postigao Kenan Delić sa bijele tačke, a nakon utakmice domaćini iz Banovića su bili nezadovoljni suđenjem Edina Osmanovića i pomoćnika.

Hvala Vam za podršku, hvala Vam za svaki aplauz upućen našim momcima, našoj djeci sa sedam igrača u početnoj postavi ispod 21 godine. Sve ostalo nećemo komentarisati, jer su suze naše djece nakon utakmice rekle sve” – napisali su iz Budućnosti nakon jučerašnje utakmice.

Predsjednik Budućnosti Adel Lapandić bio je jasniji kada je u pitanju kritika onoga što se dešavalo na susretu. On je svojim statusom na “Facebook-u” najavio povlačenje sa funkcije, zbog nepravde koju je njegov klub pretprio.

Fudbal je umro, danas u Banovićima. Ubili su ga babini sinovi, polukriminalci i fudbalski analfabeti koji su političko-prijateljskim vezama došli da sude utakmice koje su na TV. Ova “utakmica” danas sa egzekutorom sa slike na čelu značiće i moj odmor od FK Budućnost Banovići do nekih malo boljih vremena. Moje snove ste ubili ali Maidove, Ismarove, Harijeve i ostalih momaka sigurno nećete. Smradovi. Fuj i SRAM VAS BILO”.

Nakon primljenog gola, Budućnost je imala šansi i da dođe do izjednačenja. Pogađali su fudbaleri Budućnosti okvir gola, ali i sami tražili jedanaesterac koji nisu dobili.

Postavi odgovor