Član radne grupe Zvijezde Gradačac: "Ima li kraja Lazareviću i njegovom kamatarenju kluba?"

Član radne grupe Zvijezde Gradačac je prozvao odluku NS Federacije Bosne i Hercegovine da se dodatni novac mora isplatiti nekadašnjem treneru kluba Miletu Lazareviću.

NS Federacije Bosne i Hercegovine je donio odluku da Zvijezda Gradačac mora isplatiti dodatni novac nekadašnjem treneru Miletu Lazareviću (pored Zvijezde je još trenirao Zvijezdu 09, Tekstilac, Slobodu Tuzlu, Drinu Zvornik te Podrinje), a član radne grupe kluba Fahrudin Piskić je putem svog “Facebook” profila javno prozvao ovu odluku.

Istu je nazvao kamatarenjem od strane bivšeg šefa struke sastava iz Gradačca, a za sam Savez koji je prihvatio žalbu Lazarevića je nazvao onim koji ne brine o svojim klubovima.

“Ima li kraja tom Miletu Lazareviću i kamatarenju NK Zvijezda Gradačac, eto toliko o najboljem treneru i ljudima koji su vodili klub, do sada preko 25 hiljada KM je isplaćeno ovom nečovjeku. Ovim i zvanično i ja idem kući jer nemam namjeru da plaćam kamate ničije. Upitno je više i nastup u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine jer Savez umjesto da zaštiti klubove i učesnike prvenstva, on im stavlja omču oko vrata! Doviđenja u prijatno do nekih boljih vremena”rekao je član radne grupe Zvijezde Gradačac Piskić.

Po pitanju same novčane kazne za Zvijezdu, oni će umjesto prvobitnih 8400KM morati uplatiti duplo više jer originalni iznos nisu uplatili u roku od tri mjeseca. Uostalom kompletan dokument NS Federacije Bosne i Hercegovine pogledajte u nastavku teksta:

Zvijezda Graca

Postavi odgovor