A sad adio sedmorice veličanstvenih i suze Dejana Savića (VIDEO)

Vaterpolo reprezentacija Srbije stigla je u Beograd nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju i mnogi su pustili suzu na ovom dočeku, jer njih sedam više neće igrati za nacionalni tim.

Više do deset godina ova generacija srpskih vaterpolista vladala je svijetom i njihova kruna je bila osvajanje zlata na Igrama u Tokiju. Po povratku u Beograd kapiten Filip Filipović zahvalio se svima na podršci i selektoru Dejanu Saviću koji ih je trpio i vjerovao im. 

Hvala na divnom dočeku, moram da ispravim sve vas, ja sam samo jedan od 13 veličanstvenih, velika je privilegija biti dio ekipe, a onda biti i kapiten na kraju ove divne epizode, najljepšeg i za neke od nas posljednjeg plesa. Hvala što smo vjerovali, hvala ovom čovjeku pored mene, što nas je trpio, vjerovao, potajno i plakao, molio se da se sve završi kako se završilo. Vrijedjelo je svakog sekunda trening, utakmica i onoga van bazena, Siguran sam da smo učinili ponosnu cijelu naciju, famliju, prijatelje. Mnogo je žrtve i odricanja, ali kada se ovako završi, sve dobije viši smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas” – izjavio je Filipović na konferenciji za novinare. 

Zatim je Stefan Mitrović počeo da pjeva pjesmu “A sad adio” što je mnoge natjeralo na suze, među njima i Savića koji je zatražio od novinara malo vremena smiri. 

Postavi odgovor