Bjelica se nakon samo mjesec danas rastaje sa Crvenom zvezdom Meridianbet

Prema pisanju “Sportala”, Nemanja Bjelica se rastaje sa Crvenom zvezdom Meridianbet nakon samo mjesec dana od potpisivanja saradnje.

Naime, Nemanja Bjelica je došao u tim Crvene zvezde Meridianbet kao igrač Fenerbahčea, a dogovor dve strane bio je sličan, maltene identičan onom koji je imao i Pero Antić kada je baš iz istanbulskog kluba došao na Mali Kalemegdan 2017. godine. Veći dio plate je u oba slučaja isplaćivao turski tim, u Bjeličinom slučaju 80%, dok je Zvezda plaćala preostalih 20 procenata.

Ono što je jako bitno napomenuti jeste da je u oba slučaja u pitanju bio otvoreni ugovor, te da je Crvena zvezda zadržao pravo da se, ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti, rastane sa igračima. Nažalost, to se ovog puta i desilo. Bjelica, koji se zvanično 12. septembra vratio u klub, posle maltene mesec dana odlazi.

Obostrana želja je postojala, ali na kraju ipak nije došlo do saradnje. Košarkaški klub Crvena zvezda će se u narednim danima oglasiti zvaničnim saopštenjem o odlasku krilnog centra.

Postavi odgovor