Grin o Polu: "Ne sviđa mi se, ali jedva čekam da igramo zajedno"

Drejmond Grin je prokomentarisao dolazak Krisa Pola u Golden Stejt Voriorse.

Njih dvojica su u prošlosti imali bezbroj verbalnih sukoba, zbog čega nisu u baš najsjajnijim odnosima. Međutim, Drejmond Grin kaže, iako se ne vole, da jedva čeka da zaigra sa Krisom Polom.

“Nema razloga da lažem. Rekao sam da mi se ne sviđa i to se neće promijeniti iako smo sada saigrači. Ali jedva čekam da igramo zajedno, kao dvije odrasle osobe. Neću uljepšavati situaciju iz prošlosti. To je život. Ljudi misle da se mi pretvaramo. Ne, takav je život kada smo zajedno na parketu. Ja ne volim da igram sa velikom djecom i tipovima koji se ne ponašaju zrelo. On je profesionalac, radujem se igranju sa profesionalcem. Vrlo je inteligentan i pokazao se kao veliki lider” – rekao je Grin.

Grin je sa Voriorsima četiri puta bio NBA šampion, dok Pol do sada nije uspijevao da se domogne prstena. Najbliži tome je bio 2021. godine, kada su njegovi Finiks Sansi nakon velikog preokreta u finalnoj seriji poraženi od Milvoki Baksa sa 4:2. 

Pol trenutno ima 37 godina i ovo će mu vjerovatno biti posljednja šansa da dođe do toliko željenog NBA trofeja, a vidjećemo da li će u tome uspjeti.

Postavi odgovor