Ivanović: "Bili smo dobri i koncentrisani na obje strane terena"

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su ekipu Igokee sa 104:71, a trener Duško Ivanović je rekao da je njihov sistem napada uvijek isti, ali da sve zavisi od protivničke odbrane. 

Ivanović je kazao da odigrali dobar meč na obje strane terena.

“Počeli smo dobro, koncentrisano na obje strane terena. Napravili smo razliku, poslije smo pokušavali da damo veću minutažu određenim igračima. Uradili smo ono što je trebalo da uradimo. Ima puno razloga, prvi i osnovni je odbrana koja se igrala na mečevima Evrolige i koja se igra u ABA ligi. Naš sistem napada je uvijek isti, zavisi od odbrane i od toga ko ima više mogućnosti da poentira. Ništa naročito nismo igrali drugačije u odnosu na neke druge utakmice” – istakao je Ivanović i prokometaristao stanje Hasana Martina:

“Fizički je dobro, što se povrede tiče. Međutim, to su dva mjeseca bez igre, bez ritma. Da bi igrao, biće potrebno vremena. Počeo je da trenira sa nama. Treba mu vremena, kao i Nikoli Ivanoviću. Da može da se igra super, a da se ne trenira, ni ovi momci ne bi trenirali, već bi odmarali i došli da igraju lijepo. Mora da se trenira da bi se dobro igralo.”

Crvena zvezda Meridianbet naredni duel igra protiv Makabija u Evroligi u četvrtk 9. februara.

Postavi odgovor