Mega ima novi rekord

Košarkaški klub Mega završio je ligaški dio sezone u ABA ligi na izvanredan način.

“Najveći uspjeh do sada, možda čak i veći od onog iz 2016. godine kada smo takođe bili na četvrtoj poziciji. Međutim, siguran da će se svi složiti da je ABA liga sada neuporedivo jača, sa dva stabilna evroligaša, kao i dosta vrlo kvalitetnih i iskusnih ekipa koje igraju i druga evropska takmičenja“ – rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić za klupski sajt i dodao:

Ovaj rezultat još više dobija na značaju ako se ima u vidu da smo na početku sezone imali dva poraza od Krke i Borca na domaćem terenu. Nakon toga smo bez ikakve panike i nemira stigli do četvrtog mjesta vjerujući u naš sistem i da će se kvalitetan rad sa treninga na kraju i rezultatski pokazati. Zaista sjajan rezultat i sve čestitke igračima i stručnom štabu na čelu sa Markom Baraćem, kao i svima u našoj Mega porodici“.

Izabranici trenera Marka Baraća nanizali su sedam pobjeda, čime su postavili novi klupski rekord u regionalnom takmičenju.

Sa skorom od 16 pobeda i 10 poraza Mega je zauzela četvrto mjesto pred plej-of ABA lige, čime je ponovljen uspjeh iz sezone 2015/2016, kada je Mega na kraju stigla i do finala.

Postavi odgovor