Miško Ražnatović: "Možda će neko pomisliti da sa mnom nešto nije u redu, ali..."

Vlasnik Mege i jedan od najpopularnijih evropskih košarkaških menadžera, Miško Ražnatović, kaže da je taj klub najuspješniji u Srbiji, a samim tim i na prostorima koje je obuhvaćala nekadašnja Jugoslavija.

Mega je proslavila 25 godina postojanja, a tom prilikom se obratio Miško Ražnatović, koji je sa ponosom istakao uspjehe svih kategorija Mege.

“Neko će pomisliti da sa mnom nešto nije u redu, ali svi mi koji smo ovdje, kojima je Mega u srcu i rade nešto za Megu treba da budu ponosni jer je Mega u ovom trenutku sigurno najuspješniji košarkaški klub u Srbiji” – rekao je Miško Ražnatović, pa nastavio:

“Košarkaški klub ne čine samo seniorski timovi. Seniorski timovi Crvene zvezde i Partizana, evroligaši, svakako su bolji od Mege, mada u direktnim duelima to nisu pokazali ove godine. Seniorski tim su samo dio, klub čini nešto drugo. U ovom trenutku naša pionirska selekcija nema nijedan poraz i na prvom je mjestu. Sticajem okolnosti, desila se nevjerovatna situacija da je kadetski tim izgubio jednu utakmicu, ali mu to ne smeta da je ubedljivo na prvom mjestu.

Juniorski tim je, naravno, bez premca, bez ijednog poraza, takođe na prvom mjestu. Ali ono što je meni možda najdraže je da je Megina ljepša polovina Art basket takođe ubjedljivo prva, bez ijednog poraza. Imamo četiri selekcije sa samo jednim porazom, što je fascinantno, pošto nama u mlađim selekcijama nije ideja da imamo sve pobjede, već nešto drugo, ali uz to nešto drugo dolaze i pobjede”.

Podsjetio je Miško i na neke igrače Mege koji su izgradili sjajnu karijeru, ističući naravno Nikolu Jokića.

“Nećemo da se vraćamo u prošlost i pričamo da ima jedan tim koji je imao dvojicu svojih igrača sa prstenom u NBA ligi ove godine, dva puta MVP u NBA ligi, kao MVP plej-ofa, to nije tako važno. Na sve to što smo rekli, Mega je jedini tim koji je svojim radom, poslovanjem, pameću uspio da obezbijedi svoj dom i dvorana Mega Factory je naša, možemo da je koristimo 24 sata, ne moramo da ulazimo u medijske ratove kada će ko da trenira. Sve to kada se skupi doći ćete do zaključka da sam ja u pravu, da je Mega u ovom trenutku najuspješniji klub u Srbiji, to automatski znači i najuspješniji klub u nekadašnjoj Jugoslaviji” – kazao je Miško.

Postavi odgovor