Nedović: "Ne idemo s velikim pritskom na prvenstvo"

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović istakao je da je i prednost to što mnogi ovu selekciju ne vide među glavnim favoritima.

Nedović je naveo da je atmosfera u ekipi sve bolja.

“Prvi malo ozbiljni test protiv dvije ekipe sa kojima ćemo se možda susresti na Svjetskom prvenstvu, sa publikom što mi igrači volimo. Radujemo se da vidimo gdje smo poslije dvije nedjelje sa nivoom forme i kondicije. Kako su dvije nedjelje odmicale, tako je atmosfera bila sve bolja i bolja. Ovaj turnir nam dolazi u savršenom trenutku” – kazao je Nedović i nastavio:

“Nije opterećenje, momci su iskusni da znaju da biraju šta će da čuju, a šta ne. Ne idemo sa velikim pritiskom, to može da bude i naša prednost. Nisu nas svrstavali ni među prvih 10. Iskoristićemo ovaj period da se što bolje spremimo. Nikada nisam bio na Filipinima, novo iskustvo za većinu nas. Dobra stvar što se ne pomjeramo, ako Bog da da ostanemo do kraja. Sve se namjestilo da se mi samo foksuramo na teren i pokušaćemo iz meča u meč da napredujemo. Imamo iskustva sa prethodnih takmičenja, gdje nije bitno kako izgledaš na početku, nego na kraju”.

Srbiju sada očekuju prijateljski susreti s Grčkom i Italijom na Akorpolis kupu.

Postavi odgovor