Obradović iznio očekivanja pred duel sa Valensijom

Trener Partizana Željko Obradović iznio je svoja očekivanja pred duel sa Valensijom kada “Crno-beli” u petak u 20:30h dočekuju špansku ekipu, u okviru 34. kola Evrolige.

“Igramo meč pred našim navijačima, da im se još jednom zahvalimo na nevjerovatnoj atmosferi koju su svi prepoznali. Valensija je promijenila trenera, odigrali su izvanredno u španskoj ligi, pobijedili su Baskoniju lako. Igračima je očigledno prijala ta promjena, ne sumnjam da će imati veliki motiv da odigraju dobro i ovde. Znamo sve o njima, imaju kvalitet, igraju veoma agresivno, bilo nam je jasno da tamo moramo da igramo agresivno, nadam se da ćemo i ovoga puta”rekao je Obradović i dodao:

“Ponosni smo što Partizan pomjera granice u Evroligi već tri godine. Kada sam rekao da je bitno da se Partizan vrati u EL i da bude stalni član, da je neko tada pomislio, mislio bi da nije realno, ali je zbog navijača sve promijenjeno. Svi to prepouznaju, utakmice su postale atrakcija,a ja im se još jednom zahvaljujem na svemu što rade za Partizan i nadam se da će to nastaviti i u budućnosti”.

Inače, atmosfera na Partizanovim utakmicama u okviru Evrolige postala je i viralna i nenadmašiva, a nerijetko se među najpregledanijim snimcima na društvenim mrežama pojavljuju dijelovi atmosfere upravo sa ovih utakmica.

Postavi odgovor