Obradović otputovao u Barselonu, Partizan na pragu dovođenja dva 'kapitalca'

Košarkaški klub Partizan je nedavno pokušao da u svoje redove dovede doskorašnjeg košarkaša Barselone, Nikolu Mirotića, ali je taj transfer na kraju propao.

Međutim, sada su krenuli u lov na drugu Barseloninu zvijezdu. Kako mediji iz Srbije prenose, u katalonski grad je otputovao direktno Željko Obradović s namjerom da se vrati sa jednim ili čak možda dva “kapitalca”.

Partizan je u potrazi za plejmejkerom, a tokom ljeta su otpale opcije poput Kostasa Slukasa i Nika Kalatesa, a prema najnovijim informacijama crno-bijeli će uskoro završiti posao sa Nikolasom Laprovitolom.

Željko Obradović je sa svojim dugogodišnjim saradnikom Đosepom Marijom Iskjerdom otputovao u Barselonu kako bi Laprovitoli predočio svoje planove, a u slučaju da prihvati ponudu, biće potreban i dogovor Barselone i Partizana u vezi sa obeštećenjem, jer igrač ima ugovor još godinu dana sa Kataloncima.

Mediji iz Srbije prenose da će, pored Laprovitole, dovesti još jednu zvijezdu Barselone, ali se ne navodi ko je u pitanju. Sve u svemu, biće zanimljivo vidjeti da li će im ovi transferi poći za rukom u narednim danima.

Postavi odgovor