Smailagić: "Želimo barem fajnal-for Evrolige"

Košarkaš Partizana, Alen Smailagić, istakao je da crno-beli imaju najviše ambicije u predstojećoj sezoni.

Nekadašnji igrač Golden Stejta, Alen Smailagić, rekao je u razgovoru za Sport klub kako će Partizan sljedeće sezone da napadne trofeje na svim frontovima.

Definitivno smo spremni za pravi start priprema. Atmosfera je odlična, tu je nekolicina igrača koji se znaju od prošle godine. Mi smo već stari prijatelji, zaista nas vezuje jako prijateljstvo. To se sada posebno osjetilo na ovom okupljanju. Sada smo mnogo bliskiji nego prošle godine, nismo se vidjeli izvjestan period i baš se radujemo što smo ponovo zajedno. A već smo u novom sastavu počeli da gradimo neku hemiju i željni smo rada i pobjeda” – kazao je Smailagić, pa dodaje:

“Ovo je prvi trening da smo se okupili da smo skoro svi zajedno, ali već smo odradili niz treninga, što individualno, što timski, mislim na mlađi dio prvog tima. Mi mlađi smo se baš obradovali što su nam se pridružili i stariji igrači, a novajlije su baš pozitivne i prijatne osobe. Sve je u najboljem redu, nemamo nikakve primjedbe, a vjerujem da će tako da bude i ubuduće”.

Srpski košarkaš kaže da je povreda iza njega i da će biti potpuno spreman za početak nove sezone.

Ovog ljeta nisam imao puno vremena za odmor, jedino te dvije, tri nedjelje za operaciju i oporavak i sad se dobro osjećam, povreda je prošlost. Radio sam na sebi u proteklom periodu i spreman sam za maksimalne napore. Imamo želju, san i volju da osvajamo trofeje u novoj sezoni. Želimo i u Evroligi da jurišamo na sami vrh, ili bar da se plasiramo na fajnal-for! Čisto da dokažemo da možemo i da su naše želje ostvarive” – istakao je Smailagić.

Postavi odgovor