Spolstra: "Ne znam kako, ali ćemo otići tamo i pobijediti"

Trener Majami Hita, Erik Spolstra, govorio je nakon poraza svog tima u šestoj utakmici finala Istočne konferencije od Boston Seltiksa.

Majami je imao prednost od 3:0 u seriji, ali su uspjeli da ispuste tri meč lopte i dozvole Seltiksima da izjednače . I to na kakav način! Lopta je došla do Markusa Smarta čiji je šut ispao iz obruča, ali je to sve odlično ispratio Derik Vajt i stigao da pokupi skok i u djeliću sekunde izbaci loptu koja je na kraju završila u košu za nestvarnu pobjedu Bostona.

Erik Spolstra objašnjava da se ovakve stvari dešavaju, ali ističe da će pobijediti Seltikse u toj odlučujućoj utakmici u “TD Gardenu“.

“Maks (Štrus) je uradio dobru stvar što je dao sve od sebe da lopta ne ode Tejtumu u ruke. Idealno, uradio je dobar posao, ali lopta je odskočila drugačije i pala na jedino mjesto na kome je mogla da nas povrijedi. Ovakve stvari se dešavaju, takva je sezona i ovo je jedna paklena serija. Ne znam kako, ali otići ćemo tamo i pobijedićemo. Nikada ništa nije bilo lako za nas i naučeni smo da stvari radimo na teži način. To je jednostavno tako” – rekao je Spolstra.

Sedma utakmica je na programu u noći između ponedjeljka i utorka od 2.30 časova.

Postavi odgovor