Kemba Voker: "Nejpir mi je dao mnoge savjete u vezi dolaska u Monako"

Kemba Voker je izjavio kako se posavjetovao sa novim košarkašem Crvene zvezde Meridianbet Šabazom Nejpirom oko dolaska u Monako.

Monako je obznanio da je novi igrač ovog kluba postao Kemba Voker koji je svoje najbolje partije pružao kao košarkaš NBA sastava Šarlot Hornetsa (Bobketsa).

Shodno tom, Voker je istakao nakon prelaska u Monaku to da mu je pomogao savjet Šabaza Nejpira oko donošenja konačne odluke te je isto tako prokomentarisao da se u proteklom periodu mučio sa povredama:

“Čuo sam samo dobre stvari o Evroligi i imam mnogo prijatelja koji igraju u tom takmičenju. Šabaz Nejpir, jedan od mojih saigrača sa koledža i jedan od mojih najbližih prijatelja, dao mi je mnoge savjete u vezi s odlukom. Koga god da sam pitao, povratna reakcija u vezi sa Evroligom bila je sjajna, jedva čekam da zaigram”rekao je Voker pa dodao:

“Bilo mi je teško, ali želim to da ostavim iza sebe, zato sam i trenirao naporno. Mnogo volim ovu igru, ne želim još da je se odreknem i mislim da moje vrijeme još nije isteklo. Želim da pomognem da se stvori nešto u Monaku”.

Postavi odgovor