Zukan za MeridianSportBH: "Što se kaže, konačno nas je pročepilo"

Futsaler Sloge Gornji Vakuf – Uskoplje Admir Zukan je za MeridianSportBH prokomentarisao trijumf svog tima u sedmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Salinesa sa konačnih 7:3.

“Hvala Bogu, što se kaže, konačno nas je pročepilo i došli smo do pobjede koja sigurno može biti prekretnica u daljnem toku sezone” rekao je Admir Zukan o prvoj pobjedi Sloge GV/U u sezoni, pa dodao o oporavku od povrede:

“Povreda je iza mene i konačno se 100% mogu fokusirati samo na igru. Još jednom se pokazalo da moja igra u saradnji sa Sabahudinom Petakom donosi prevagu na stranu Sloge GV/U, i prava je šteta sto nisam bio spreman od početka, jer bi mi sigurno imali više bodova. Naravno da je moj zaštitni znak postizanje golova, tako da i ove godine obećavam borbu za sami vrh liste strijelaca”.

U nastavku razgovora za naš portal, Admir Zukan je prokomentarisao i naredno kolo njegovog tima u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine gdje će odmjeriti snage sa Brotnjom u Čitluku.

“Naredno kolo smo gosti sjajnoj ekipi Brotnja, koja se digla nakon slabijeg starta. Mi idemo u Čitluk sa puno samopouzdanja i obećavamo borbu za svaku loptu, a za šta će to biti dovoljno vidjećemo poslije posljednjeg sudijskog zvižduka”naglasio je Zukan.

Sloga Gornji Vakuf – Uskoplje se visokom pobjedom od 7:3 protiv Salinesa podigla na tabeli te se više ne nalazi na posljednjem mjestu već će naredni duel protiv Brotnja dočekati kao osmoplasirana ekipa Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine.

Standings provided by Sofascore

Postavi odgovor