Karlos Alkaraz: "Učim puno od šampiona kao što si ti"

Karlos Alkaraz je nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Sinsinatija prokomentarisao zaista uzbudljiv meč između ova dva tenisera.

Nakon epske borbe koja je trajala skoro četiri sata, Novak Đoković je sa trijumfom od 2:1 u setovima (7:5, 6:7, 6:7) osvojio masters u Sinsinatiju, a njegov rival u finalu Karlos Alkaraz je imao šta da kaže nakon ovog susreta.

“Biće teško za mene da pričam, ali daću sve od sebe. Čestitam Novaku, nevjerovatno je igrati protiv tebe, biti na terenu sa tobom. Kakav je ovo bio meč. Ali učim puno od šampiona poput tebe”rekao je Alkaraz te dodao:

“Hvala mom timu. Mi radimo naporno da ostanemo na ovom nivou, zahvalan sam što imam vas. Hvala i na profesionalnom dijelu. Mnogo učim od vas svakog dana. Moj brat je tu. Sjajno je imati te ovdje i to što me bodriš svaki dan. Zbog tebe sam svaki dan sve bolji čovjek. Hvala što si bio uz mene. Sinsinati, ne mogu da kažem dovoljno hvala, bili ste divni prema meni. Sinsinati mene voli, ali ja volim Sinsinati. Vratiću se jači”.

Postavi odgovor