Đere: "Đoković pokazao zbog čega je najveći svih vremena"

Srpski teniser Laslo Đere je poražen u trećem kolu US opena od strane svog zemljaka te najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Laslo Đere je uprkos vođstvu od 2:0 u setovima nakon velikog preokreta poražen od Novaka Đokovića sa 3:2 (6:4, 6:4, 1:6, 1:6, 3:6) što je na kraju i prokomentarisao.

“Znao sam da mogu da igram dobro, sigurno će mi nešto znači za budućnost, ali da li će biti neka prekretnica ili ne, to ne znam. Generalno sam igrao dobro u posljednje vreme, dobro sam igrao, čak ni u trećem i četvrtom setu nisam igrao toliko loše. Malo mi je pala energija, ali teško je sada – dao sam sve od sebe. On je pokazao zašto je najbolji svih vremena” rekao je Đere te dodao:

“Nisam stavljao na sebe neki pritisak, nisam ni u mislima počeo previše da lutam, nešto minimalno, ali sada kad vratim film imam osećaj da sam krenuo agresivnije u trećem i četvrtom setu. To je izgleda njemu više odgovaralo i on je malo promenio taktiku, češće je igrao bekhend paralelu. Tek na kraju petog seta, poslednjih nekoliko gemova, sam malo smanjio brzinu loptice i to kao da je davalo više rezultata nego udaranje i napadanje, u tome je najbolji na svetu. Nebitno, pošto sam malo fizički pao, pokušao sam malo ranije da završim poene, a to je jako teško protiv njega”.

Postavi odgovor