Đoković o Simaniću: "Rekao sam mu da mu šaljemo energiju da ozdravi i da se molimo za njega"

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale US opena, a nakon meča je istakao da se čuo s košarkašem Borišom Simanićem.

Simanić je tokom duela s Južnim Sudanom primio udarac u bubreg i nažalost nakon što se situacija zakomplikovala morali su mu odstraniti bubreg.

“Stvarno mi je jako žao šta se desilo Boriši. Nije izgledalo toliko jako kada se gleda preko ekrana, ali šta je to sve proizvelo. Strašna stvar. Jutros (utorak) mi je poslao poruku, na Instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam mu riječima podrške. Rekao sam da mu šaljemo energiju da ozdravi, da se molimo za njega. Jako mi je krivo što je doživio tako nešto, to ne želimo nikome da se desi – bubreg je čovjek izgubio, ne pamtim da se skoro desilo nešto slično u sportu” – kazao je Đoković i dodao:

“Ne poznajem ga lično toliko dobro, ali ono što sam čitao o njemu i što drugi kažu jeste da je izuzetno dobar čovek, sa pravim vrijednostima, da mnogo voli Srbiju i da to pokazuje iz godine u godinu. Želim mu što brži oporavak, ne znam kako će to izgledati u budućnosti, ali nadam se da će moći da igra košarku”.

Đoković će u polufinalu US opena igrati protiv Amerikanca Bena Šeltona koji je sa 3:1 bio bolji od sunarodnika Frensisa Tiafoa.

Predhodni tekst
Sledeći tekst

Postavi odgovor