Legendarni američki teniser: "Đoković neće prestati sa obaranjem rekorda"

Legendarni američki teniser Džimi Konors je izjavio kako srpski as te trenutni broj jedan na svijetu Novak Đoković neće prestati sa obaranjem rekorda.

Čovjek sa najviše ATP titula u Open eri (109) i višestruki grend slem osvajač te nekadašnji broj jedan svijeta Džimi Konors je pohvalio srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Siguran sam da Đoković neće biti obeshrabren povredama. Podvlačim riječ obeshrabren, jer ako ikada u životu budete obeshrabreni i nezadovoljni samim sobom, ponekad je jako teško izvući se iz takve situacije. Ne biti obeshrabren u velikim neprilikama je važna stvar. A Novak ima dovoljno iskustva da to izbjegne. Dovoljno dugo igra i sve je osvojio” – započeo je Konors pa zaključio:

On ima 22 gren slem pehara, odlično zna kako da se nosi sa takvim situacijama. Ima sve što je potrebno da se suoči i sa najtežim nevoljama. Zato ne vjerujem da je uopšte zabrinut zbog svega što mu se dešava. Uvjeren sam da jedva čeka Rolan Garos. To što je loše prošao u Monte Karlu i Banjaluci nije toliko strašno. Nije dovoljno igrao, imao je dugu pauzu, trebali su mu mečevi, samopouzdanje“.

Postavi odgovor