Jagodić i Milanović najavili utakmicu protiv crnogorskog premijerligaša

Šef stručnog štaba Sloge Meridian Vlado Jagodić i kapiten kluba iz Doboja Milan Milanović najavili su utakmicu protiv crnogorskog kluba.

U pitanju je druga kontrolna utakmica na Zlatiboru, a protivnik Dobojlijama je crnogorski Arsenal Tivat.

“Današnjom utakmicom zatvaramo prvu sedmicu priprema gdje su najveći fizički napori, a samim tim i psihički za igrače. Koristiću većinu igrača 60 minuta jer tokom svake utakmice moramo povećavati minutažu, a ova utakmica će mi korisiti da vidim da li smo dobro analizirali ono što smo odradili protiv Radničkog iz Kragujevca” – rekao je Jagodić i dodao:

“Da ponovim još jednom, nisam nezadovoljan iako je poraz od 4:2 i veseliće me ako u ovoj utakmici popravimo segmente igre i izgubljene lopte uzeći u obzir da i Tivat igra na sličan način, koriste kontra napad. Mi idemo po planu treninga, a momke zaista pohvaljujem , odrađuju maksimalno ono što se od njih traži i treba ih maksimalno podržati. Danas sigurno neću koristiti Srđana Grabeža zbog povrede noge”.

Utakmicu je najavio i kapiten Milan Milanović

“Očekuje nas izuzetno težak meč protiv premijerligaša iz Crne Gore koji igra jedan agresivan i tvrd fudbal. Ovih dana smo mnogo radili, igrači su umorni, a danas imamo šansu da ispravimo greške protiv Radničkog”rekao je Milanović i dodao:

“Vršili smo analizu i siguran sam da će igrači danas pokazati jednu drugu sliku, da će rezultat biti drugačiji. Najbitnije je da taktički budemo disciplinovani i da se niko ne povrijedi”.

Utakmica je na programu od 18:30h.

Postavi odgovor