Mijailović o suđenju: "Nisam pristalica vršenja pritiska na sudije, ali svi su vidjeli..."

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović objavom na društvenim mrežama se oglasio pred revanš sa Crvenom zvezdom Meridianbet u finalu ABA lige.

Crveno-bijeli vode sa 1:0, nakon što su prvi meč u “Pioniru” dobili rezultatom 85:82, a ostale su još dvije utakmice, od kojih će još jednu Zvezda odigrati kao domaćin.

Mijailović nije bio zadovoljan suđenjem na toj utakmici.

“Svi su vidjeli kakvo je suđenje bilo protiv gradskog rivala prije dva dana. Odmah, narednog jutra, tražili smo hitnu ekspertizu suđenja od ABA lige i na to nemamo ništa novo da dodamo! Nisam pristalica vršenja bilo kakvog pritiska na sudije, okretanja tribine protiv arbitara, etiketiranja istih putem sredstava informisanja, jer je to i neljudski i nesportski! Nismo odgovorili ni na jedno saopštenje, niti ćemo. Nije ovo finale saopštenja već finale ABA lige. Očekujemo večeras iste mjere bezbednosti kao na prošloj utakmici”, napisao je Mijailović i dodao:

“Neka pobijedi bolji, ali bolji na parketu!”

Utakmica je na programu večeras od 19:30h, takođe u “Pioniru”, a sudije će biti Damir Javor, Uroš Obrknežević i Miloš Koljenšić.

Postavi odgovor