Srđan Grabež novi fudbaler Sloge Meridian

Srđan Grabež je novi fudbaler Sloge Meridian, zvanično je objavio ovaj klub.

Srđan Grabež ima 32 godine i igra na poziciji lijevog beka, a svojoj novoj ekipi se priključio danas.

“Pozdrav svim navijačima Sloge Meridian iz Doboja. Dobio sam poziv Sloge Meridian da im se priključim na pripremama na Zlatiboru i nisam se puno dvoumio. Potpisao sam ugovor danas.

Ekipa radi već dvije nedjelje pojačanim intenzitetom na Zlatiboru, a nadam se da ću ja u ovih sedam preostalih dana nadoknaditi izgubljeno. Nadam se novim izazovima i pozitivnim rezultata sa ekipom, radujem se Premijer ligi BiH” – poručio je srpski fudbaler na predstavljanju.

Vlado Jagodic Srdan Grabez
Foto: Rade Šešlak

Prisutnima se obratio i Vlado Jagodić, koji je izjavio sljedeće:

“Svi znaju da smo imali potrebu da angažujemo jednog igrača koji treba da nam bude rješenje na poziciji lijevog beka. Imamo Franka Dadića i Sadina Handžića, međutim potreba za lijevim bočnim igračem je bila izražena i mi smo pričekali situaciju, te danas reagovali. Smatram da smo sa Grabežom dobili izuzetno dobro rješenje, jer svi znamo njegovu karijeru.

Radi se o iskusnom igraču. Svi znamo da će nam njegov mentalni sklop, kvalitet i iskustvo sigurno dati to što nam je potrebno, a pogotovo što je on univerzalan igrač, koji može odigrati više pozicija. Izuzetno sam zadovoljan i mislim da smo sa ovim potpisom definitivno završili prelazni rok. Učinili smo to sedam dana prije povratka sa Zlatibora, što je veoma bitno.

Smatram da će Srđan vrlo brzo da se spoji sa ekipom, jer se radi o iskusnom igraču koji je do sada promijenio neke klubove i zna šta znači dolazak u drugu sredinu. Njemu već sada čestitam, a veseli me što smo napravili pravi potez i angažovali igrača na jedinoj deficitarnoj poziciji”.

Grabež je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Dubnicu, Mladost Apatin, Spartak Trnavu, Feniks, Elan, Bačku, TSC, Javor i Mladost Gat.

Postavi odgovor