TIKET DANA: Zaplešite brazilsku sambu za velike dobitke

Uz brazilsku sambu dođite do velikih dobitaka.

Meridianov tip dana:

Sao Paolo – Žuventuđi – 1

kvota: 1,57

Danas će Sao Paolo od 21h na svom terenu dočekati posljednjeplasiranu ekipu Žuventuđija te su oni u istom veliki favoriti, što zbog pozicije na tabeli, što zbog sastava koji posjeduje domaća ekipa. Sao Paolo će goste dočekati u lošoj formi od tek jedne pobjede u posljednjih pet utakmica, ali će oni morati iskoristiti veliku prednost domaćeg terena da se vrate na pobjedničke puteve.

Botafogo – Fluminense – ukupno golova preko zadate granice od 2.5 (3+)

kvota: 2,33

Pored jedne “sigurice” u vidu Sao Paola, danas nas očekuje jedan veoma zanimljiv susret u Brazilu i i to između Fluminensea i Botafoga koji je domaćin na ovom susret. Trenutno je Fluminense na šestoj poziciji, odnosno na jednoj poziciji iznad Botafoga i na ovom susretu bi zbog te činjenice mogli očekivati pregršt golova.

Ukupna kvota: 3,65

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Postavi odgovor