(VIDEO) Navijači Reala skandirali Modriću: "Modriću ostani"

Fudbaleri i navijači Real Madrida proslavili su titulu Šampiona Španije na trgu “Cibeles”, a u centru pažnje našao se Luka Modrić.

Real Madrid je sinoć slavio na gostovanju kod Granade, gdje je porazio domaći tim rezultatom 4:0, te im je trebala biti uručena titula Šampiona Španije, ali su odbili zbog činjenice da je domaćin ispao u niži rang, pa im nisu htjeli dodatno kvariti raspoloženje.

Fudbalski savez Španije odlučio je da igrači Reala trofej dobiju u svom trening centru, a zatim je cijeli tim stigao na trg u Madridu gdje se tradicionalno slave trofeji ovog kluba.
Međutim, prava atmosfera nastala je kada je mikrofon uzeo Luka Modrić.

“Modrić ostani” – skandirali su navijači Reala, a u tome su im se pridružili i pojedini igrači kraljevskog kluba.

Modrić se vrlo zadovoljno smijao nakon što je čuo šta mu navijači, te pojedini saigrači govore.

“Pozdrav Madridisti. Prvo želim da vam se zahvalim što ste došli ovdje, ovo je nevjerovatna sezona za sve nas. Volim vas” – poručio je Modrić kratko.

Kao što je poznato, Modriću na kraju ove sezone ističe ugovor s Real Madridom i već neko vrijeme se priča o tome da će hrvatski reprezentativac napustiti ovaj klub nakon 12 godina. 

Ipak, nakon ovakvog prizora na trgu u Španiji i kako to obično biva, počele su kružiti nove priče o tome da bi Modrić možda ipak mogao ostati, s tim da je i on pokazao značajne emocije.

Postavi odgovor