Vidić za MeridianSportBH: "Nadam se da neću stati na ovome"

Dejan Vidić je za MeridianSportBH prokomentarisao het-trik u današnjoj pobjedi Sloge Meridian nad Igmanom sa 4:1 u okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloga Meridian je danas dočekala Igman na terenu stadiona “Dr. Milan Jelić” u Modriči te ih je savladala sa 4:1, a kompletan meč je prokomentarisao i heroj trijumfalnog tima sa tri postignuta gola Dejan Vidić.

“Odigrali smo veoma zahtjevnu utakmicu po izuzetno teškom terenu. Međutim mi smo tokom kompletne sedmice pripremali ovaj meč te smo tačno znali kako ćemo igrati. Igman je jedna čvrsta ekipa, fajterska, ali mislim da smo mi na pravi način odgovorili njima i smatram da je konačni rezultat došao sam po sebi. Konkretno po pitanju mog het-trika, te ukupno 10 golova u dosadašnjem toku prvenstva, ja mogu da kažem da se nadam da neću stati na tome jer imamo još par kola do kraja jesenjeg dijela. Isto tako, zahvalio bih se svojoj ekipi, saigračima, jer bez njih ja ovo ne bih ostvario. Smatram da ekipa generalno ide u dobrom pravcu, da rastemo iz dana u dan i da smo sve stabilniji”rekao je Vidić te dodao:

“Mislim da sam jako zahvalan igrač što se tiče ekipe i svojih saigrača. Nikada nisam volio da sebe ističem u prvi plan, da uzmem loptu i da driblam. Uvijek sam gledao da proigram saigrače te mislim da je iz toga sve došlo te su i sami golovi stigli kao rezultat toga, odnosno iz takvog načina igre”.

Postavi odgovor