Pep Gvardiola: "Ofanzivno su veoma jaki, počevši od Džeke"

Pep Gvardiola je pred finale Lige šampiona koje se igra sutra rekao kako mu je san da osvoji takmičenje sa Mančester sitijem te je istakao kako od Intera vreba velika opasnost što se tiče napada.

Mančester siti će sutra od 21h igrati finale Lige šampiona protiv Intera u Istanbulu, a ovaj susret je najavio i šef stručnog štaba engleskog sastava Pep Gvardiola.

“Naša želja, naš san, svih nas, je osvajanje Lige šampiona. Da bi mogao da ostvariš san, moraš da imaš opsesiju njime”rekao je Gvardiola te nakon toga istakao kako dobro poznaje kvalitete Intera:

“Mnogo se priča o italijanskim klubovima koji znaju da se brane, a Inter to jako dobro zna. Ima sjajnog golmana, zatim tu su Bastoni, Aćerbi i Darmijan. Ofanzivno su takođe veoma jaki, počevši od Džeke, do Lautara Martineza i Koree. Imaju sposobnosti i znaju da budu opasni, napadaju te iznutra i znaju kako da te unište. Sutra ćemo pokušati da se branimo na najbolji mogući način, a onda kad budemo imali loptu moraćemo da je kontrolišemo na pravi način”.

Postavi odgovor